Skjutdörrar passar bäst som altandörr

Skjutdörrar ger ett snyggt och exklusivt utseende på ditt hem

Q7 Fönstermontage AB erbjuder leverans, montering och underhåll av snygga, säkra och slittåliga skjutdörrar. När du som kund ska välja altandörr till din bostad rekommenderar vi på Q7 Fönstermontage AB att du väljer skjutdörrar. Det ger ett exklusivt och stilrent utseende på ditt hem och våra skjutdörrar har en avancerad konstruktion som håller bra under vinterhalvåret. Vilken av våra skjutdörrar du än väljer så garanterar vi att du som kund får en produkt med hög kvalitet som håller länge. Vårt företag har sitt säte i Bankeryd i Jönköping i Småland och vi har ett tätt samarbete med internationellt etablerade leverantörer. När en kund vänder sig till oss ska denne veta om att vi oavsett vad alltid levererar en produkt som utklassar andra produkter på den svenska marknaden. I samband med val av altandörrar till din bostad vet vi med vår mångordiga erfarenhet om att det ofta ligger en renovering eller ett nybygge bakom. Det kan ofta vara stressande men vi på Q7 Fönstermontage är experter inom området och vi finns med dig som kund i ditt val från dag ett.

Altandörr i form av en skjutdörr
Vita skjutdörrar med lamellgardiner

TS Skjutdörrar är den perfekta modellen till valet av altandörr

Vi har ett gediget utbud av produkter med en rad olika tillval, allt för att möta dig som kund med dina personliga önskemål och behov. Inget hus är det andra likt och därför vill vi på Q7 Fönstermontage AB kunna erbjuda dig som kund olika produkterna, av olika material och med olika utseende. TS skjutdörrar är en modern dörr som passar perfekt som altandörr med ett förstklassigt lyft-skjut system, med utmärkt värmeisolering och en tröskeln som går att sänka ned i höjd med golvet. Den här modellen PVC- skjutdörrar är de enda på marknaden som har en täthet likvärdig med ett fönster. TS skjutdörren har en ram med fem kammare och ett multi packing tätningssystem som ger en perfekt värmeisolering i ditt hem. Vår TS modell har en osynlig stryk sken och skjutdörren har tack vare sin konstruktion ett enormt ljusinsläpp. Dörren har väl utvecklade system som gör det smidigt att öppna dörren tyst och modellen har två trösklar kombinerade med varandra för att ge dig som ägare konformt och säkerhet.

Bra skjutdörrar med snygga och säkra lyft och skjutsystem

Vi erbjuder i våra skjutdörrar av TS modell ett nytt, förstklassigt och säkert HKS Lyft och skjut system som passar perfekt vid inbyggnad av terrasser, balkongerna vingårdar och växthus. HKS systemet är även ett perfekt alternativ till dig som önskar ha dörren som altandörr eftersom att systemet för att öppna och stänga är utformat för att ta så lite plats som möjligt i ett rum. Ramen flyttas paralleller med ytan för fönstret och systemet gör att dörren inte slår runt vid vind och skjutdörren kommer även med manuell eller automatisk öppning.

Skjutdörrar med två stora glaspartier