Fönstermontage i Jönköping

Fönsterbyte och fönstermontage

Q7 Fönstermontage AB är ett företag med säte i Bankeryd i Jönköpings Kommun i Småland. Vi tillhör Drutex Familjen som är partner på den svenska marknaden. Fönsterbyte, fönstermontage och dörrtillverkning är områden där vi har mångårig och gedigen erfarenhet och kunskap. Företaget Drutex grundades 1985 och idag ligger huvudkontoret i Bytów i Polen. Drutex är idag ett av Europas absolut största företag inom byte och montage av fönster. Det här gör att Q7 Fönstermontage AB är ett av Sveriges absolut främsta och bästa företag inom fönsterbyte och fönstermontage. Vi är ett företag som lyckats kombinera den internationella marknaden och nära relationer med näringslivet i Jönköping. Smålands Tak och Bygg AB, Drutex och Säffle fönster fabrik är några av de pålitliga leverantörer och tillverkar vi valt att samarbeta med för att få till ett så bra resultat som möjligt.

Vi tillverkar och monterar framtidens fönster i Jönköping

Vi är ett företag som är experter inom fönsterbyte och fönstermontage. Vi har en egen fönsterfabrik som tillverkar framtidens fönster av hög kvalité och med högst ställda miljökrav. Vår partner Drutex har med månggifte och gedigen erfarenhet tagit fram fönster med ett förstklassigt utvärde på hela fönsterkonstruktioner och fönstret monteras med en blyfri karm. Vi har lyckats ta fram en karm som innehåller en blandning av titan som resulterar i en kraftig och mer slittålig karm till fönstret. Våra karmar gör ditt hem säkrare mot inbrott för att du som kund ska få känna dig trygg och säker i ditt hem. Du som kund är välkommen att kontakta oss på info@q7fonster.se eller via 036-39 00 36 om du har frågor om material eller produktion. Q7 Fönstermontage AB är specialiserade inom fönsterbyte och fönstermontage och vi vill att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen när du väljer att vända dig till oss med dina personliga önskemål.

Fönstermontage i Bankeryd
Fönsterbyte med montering av PVC fönster

Fönstermontage av modeller i världsklass

Vi har arbetat fram en produkt tillsammans med internationellt etablerade fönstertillverkare för att göra en förstklassig produkt tillgänglig för dig som kund. Modellen IGLO 5 har inbyggda system med förstklassiga värmeisoleringsegenskaper, femkammars profil som tillverkas av råmaterial som är 100% återvinningsbart. MAXO MULTI MATIC KS beslag som skyddar mot inbrott, stålförstärkningar som ger en perfekt styvhet och i standardmodellen finns en blockad mot felaktig placering av handtaget. IGLO 5 Classic är en fönstermodell med ett system som ofta väljs av kunder i Skandinavien. Det är en modell med fem kammare, förstklassiga isoleringsegenskaper, liknande beslag som i IGLO 5 modellen, en hög ljustransmission och det finns liksom till modellen IGLO 5, 31 renolit faner att välja bland.