Ytterdörrar som gör första intrycket av ditt hem oslagbart

Ytterdörrar med 10 års formgaranti

Q7 Fönstermontage AB erbjuder ytterdörrar av olika modell och med olika utseende med 10 års formgaranti för att granaterna eller stabil och slitstark konstruktion. Vi är ett företag som utgår med våra tjänster ifrån Bankeryd i Jönköping Kommun i Småland. Ytterdörrar är det första en gäst möter när denne ska stiga in i ditt hem och vi har tagit fram flertalet modeller som gör det intrycket oslagbart. Våra produkter ingår i ERA FLEX serien av ytterdörrar och vi vågar påstå att du märker skillnad om du jämför några av våra produkter med andra produkter på marknaden. Våra ytterdörrar är konstruerade med ett perfekt ytskikt som skyddar dörren mot fukt som annars brukar vara anledningen till att en ytterdörr förstörs. Jämför du som kund vår ERA FLEX ytterdörrar med andra dörrar som finns att tillgå på marknaden kommer du, åtminstone efter några år att märka skillnaden. Till skillnad från andra dörrar håller våra mot fukt och annat som en dörr har som uppgift att utså.

Fönsterdörrar kombinerat med sidoljus för ett perfekt resultat

Vi har ett gediget utbud av ytterdörrar och önskar du som kund en dörr som släpper in mer dags och kvällsljus rekommenderar vi på Q7 Fönstermontage AB att du väljer fönsterdörrar. Det fungerar även alldeles utmärkt att du kombinerar dina dörrar med enkla, snygga och funktionella sidoljus för att maximera ljusinsläppet. Sveriges klimat gör att det är mörkt stora delar av året så när ljuset och solen väl tittar fram är det många kunder som vill släppa in den i sitt hem. Vi har en mångårig erfarenhet av att arbeta med produkter som på ett enkelt och diskret sätt släpper in dagsljus i ditt hem med glas och sidoljus separat eller i kombination. Kunder till oss kan välja en dörr av standardmodellen för att sedan kombinera och göra tillval med fönster i modeller som Hållö Glas, Måseskär Glas eller Sandham.

Fönsterdörrar
Sidoljus
Ytterdörr med traditionellt fönster
Ytterdörrar med fönster med spröjs

Ytterdörrar som är mer än bara ytterdörrar

Vi är ett företag som ser vinsten med att ha ett etablerat samarbete med internationellt etablerade tillverkare och leverantörer då vi är ett företag som är en del i Drutex Familjen. Vi ser också vinsten i ett nära samarbete med företag som har säte i Bankeryd, Jönköping eller på andra ställen i Småland. Smålands Tak och Bygg AB är ett lite mindre byggföretag med många och gedigen erfarenhet av att utföra byggrelaterade entreprenader. Q7 Fönstermontage AB erbjuder dig som kund ytterdörrar i världsklass och inte bara ytterdörrar utan en rad olika tillval. Du som kund får med våra produkter en karm i massiv furu, karmskruvar för träreglar med färdigmonterad hylsor, dörrblad av fuktbeständig HDF-Board, laminat eller krysslimmad fanér på båda sidorna på dörren. Vi erbjuder också en stabiliserades fuktspärr i aluminiumplåt, en tätningslist i åldersbeständigt gummi och lackering i dubbla skikt med 2 kompetenssystem.